verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

PADI Zoeken en Bergen Specialty

Als duiker weten familie en vrienden je al gauw te vinden als zij wat in het water hebben laten vallen. Maar weet jij hoe je het beste een trouwring kunt vinden of een buitenboordmotor van de bodem omhoog krijgt? Dit zijn nu precies de vaardigheden die in deze specialty leert. Ook handig als je tijdens het duiken een mes of loodblokken verliest.

Zoeken en bergen is de specialty als je wilt leren objecten naar de oppervlakte te brengen en het opsporen van verloren items onder water.

In de theorie-avond en de buiten water duiken gaan we dieper in op verschillende zoek- en bergingstechnieken. Uiteraard wordt het bergen van verschillende objecten van klein tot groot geoefend. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een airlift te werken.

Ben je niet bang om wat werk te verzetten onder water dan is deze cursus een absolute aanrader. In deze cursus leer je effectieve manieren om onder water objecten terug te vinden leer je de terug gevonden voorwerpen veilig naar de oppervlakte te brengen.

Voorwaarde is dat je in het bezit bent van een (Jr.) PADI Advanced Open Water Diver of een ander kwalificerend brevet of een  (Jr.) Open Water Diver met PADI Onderwater Navigatie-specialty en minimaal 12 jaar oud.

Cursusinhoud:
• Zoekpatronen, gebruik van hefballon en bergingsmethodes

• Technieken voor beperkt zicht en navigatie voor zoeken en bergen, duik planning en organisatie, procedures en technieken.

Cursusduur:  1 theorie avond en 4 duiken verdeeld over twee dagen.

Cursusprijs € 285,-, incl. PADI e-card, excl. duikuitrusting. Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

 ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024