verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

 Padi Wrak Duik Specialty plus

Wrakken hebben een bijzondere aantrekkingskracht en sfeer. Vaak zijn ze mooi begroeid en zit er veel vis. Wrakduiken behoren dan ook tot de mooiste duiken die je in zelfs in Nederland kunt maken.

Het duiken op wrakken in de Middellandse Zee of verder gelegen oorden zijn helemaal schitterend. Hiervoor dien je wel de technieken als het navigeren op en rondom een wrak, het omgaan met lijnen, het binnengaan van een wrak, etc. te leren. Daarvoor is deze cursus.

Je kunt bijna niets vergelijken met de opwinding van je eerste duik op een wrak. Tijdens de afdaling kijk je naar beneden om te proberen het wrak te zien.  In eerste instantie niets! Dan worden de schemerige omtrekken duidelijk. Bij het verder naderen van het wrak kun je plotseling alles duidelijk zien.

Voorwaarde is dat je in het bezit bent van een PADI Adventure diver of een ander kwalificerend brevet en minimaal 15 jaar oud.

1. De inhoud van de  PADI Wrak Duik Specialty.  
• Je leert de planning, organisatie, procedures en wrakduik technieken.
• De voorbereiding en gebruik van lichten, luchtvoorraad, speciale uitrusting, afdaallijnen en reels.
• 1 theorie avond
• 4 buitenwaterduiken (oa. werken met lijntechnieken, reels, decoboeien, beperkt zicht technieken en nood procedures)
• Cursuskosten:
€ 325,-, inclusief lesmateriaal en PADI E-card brevet, exclusief duikuitrusting).

Voor meer informatie/aanmelden stuur een mail of print het inschrijfformulier uit. Wij nemen dan contact met je op voor de cursusdata.

 

ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024