verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

PADI  Scuba Diver

Het Scuba Diver-brevet is een uitkomst als je altijd wilt blijven duiken onder begeleiding van een PADI-gids of als je rustig aan wilt doen met het volgen van de PADI Open Water opleiding.

Voor dit brevet hoef je alleen de eerste drie zwembadlessen (incl. theorie) en de eerste twee buitenduiken van de Open Water Diver-cursus te doen.

Dit is de basisopleiding voor het zelfstandig duiken en stelt je in staat om in de toekomst op een prettige en veilige manier te duiken. Al na de eerste duikoefeningen in het zwembad en het buitenwater voel je hoe je steeds meer plezier in duiken krijgt. Om dit te bereiken, wordt in de cursus aandacht besteed aan de duikvaardigheden en de theorie die je hierbij nodig hebt. Er wordt eerst geoefend in het zwembad voordat de oefeningen in het buitenwater herhaald worden.

Hoe lang duurt de cursus?
De cursussen worden gehouden op de vrijdagavond. Je krijgt gedurende drie opeenvolgende avonden theorieles. Daarna ga je het zwembad in om de theorie in praktijk te brengen. Voor iedere duik wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je allemaal wel en niet kan doen onder water. Aan het eind van de eerste avond kan je al vrij door het diepe gedeelte zweven. Na de zwembadduiken en het maken van een kennistoets ga je drie buitenwaterduiken maken op mooie locaties in Nederland. De data hiervoor worden in overleg met je afgesproken.

Cursusprijs:
PADI Scuba Diver: € 425,- per persoon. Incl. lesmateriaal, de theorielessen, de praktijklessen in het zwembad en het buitenwater en duikmateriaal. En natuurlijk je brevetaanvraag en je PADI E-card. Excl. duikbril, snorkel en vinnen.

Als je de doelstellingen van de cursus, zowel in theorie als in de praktijk hebt gehaald, krijg je het internationaal erkende PADI "Scuba Diver" brevet. Met dit brevet mag je onder begeleiding van een gids gaan duiken.

Voor meer informatie en datum/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit. 

 

       ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024

 

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

Ga naar onze Facebook pagina