verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
gastenboek
duiklinks
 
T&O Duiksport

PADI  Scuba Diver

Het Scuba Diver-brevet is een uitkomst als je altijd wilt blijven duiken onder begeleiding van een PADI-gids of als je rustig aan wilt doen met het volgen van de PADI Open Water opleiding.
Voor dit brevet hoef je alleen de eerste drie zwembadlessen (incl. theorie) en de eerste twee buitenduiken van de Open Water Diver-cursus te doen.

Dit is de basisopleiding voor het zelfstandig duiken en stelt je in staat om in de toekomst op een prettige en veilige manier te duiken. Al na de eerste duikoefeningen in het zwembad en het buitenwater voel je hoe je steeds meer plezier in duiken krijgt. Om dit te bereiken, wordt in de cursus aandacht besteed aan de duikvaardigheden en de theorie die je hierbij nodig hebt. Er wordt eerst geoefend in het zwembad voordat de oefeningen in het buitenwater herhaald worden.

Hoe lang duurt de cursus?
De cursussen worden gehouden op de vrijdagavond. Je krijgt gedurende drie opeenvolgende vrijdagavonden theorieles. Daarna ga je naar het zwembad om de theorie in praktijk te brengen. Voor iedere duik wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je allemaal wel en niet kan doen onder water. Aan het eind van de eerste avond kan je al vrij door het diepe gedeelte zweven. Na de zwembadduiken en het maken van een kennistoets ga je nog twee buitenwaterduiken maken op mooie locaties in Nederland. De data hiervoor worden in overleg met je afgesproken.

Cursusprijs:
PADI Scuba Diver: € 329,- per persoon. Hier zijn alle theorielessen en zwembad/buitenwaterduiken bij inbegrepen.

Daarnaast krijg je een Open Water Diver Kit: is een cursusboek, dvd, en natuurlijk je luxe card brevet. Ook is het gebruik van duikapparatuur van ademautomatenset, fles, stabjacket, lood, shorty voor in het zwembad en duikpak en handschoenen voor het buitenwater bij deze prijs inbegrepen. Excl. je eigen duikbril, snorkel, vinnen, loodgordel, zwemkleding en een handdoek.

Als je de doelstellingen van de cursus, zowel in theorie als in de praktijk hebt gehaald, krijg je het internationaal erkende PADI "Scuba Diver" brevet. Met dit brevet mag je onder begeleiding van een gids gaan duiken.

Voor meer informatie/andere datum/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit. 

      
Cursus nr. Cursus data 2018
OWD-01  19 januari
OWD-02   2 februari
OWD-02  16 februari
OWD-03   9 maart
OWD-04  23 maart
OWD-05   6 april
OWD-06  20 april
OWD-07  11 mei
OWD-08  18 mei
OWD-09   1 juni
OWD-11  29 juni
OWD-12   6 juli
OWD-13  13 juli
OWD-15   7 september
OWD-16  21 september
OWD-17   5 oktober
OWD-18  18 oktober
OWD-19  26 oktober
OWD-20   9 november
OWD-21  14 december (winterprogramma)

                                                                                                      ŠT&O DUIKSPORT 14-01-2018