verhuur
onderhoud
verhuur
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
contact
T&O Duiksport

                                     PADI Junior Open Water Diver in combinatie met het Sealteam

Het Junior Open Water Duikbrevet gaan halen, nadat je minimaal 1 jaar lid bent geweest van het Sealteam.

De minimumleeftijd voor het Junior Open Water brevet is 10 jaar.

Deze opleiding is qua theorie-, zwembadlessen en buitenwaterduiken gelijk aan de Padi Open Water opleiding. Behalve dat je als Junior Open Water duiker alleen mag duiken met een ouder/verzorger (die minimaal zijn of haar Padi Open Water brevet of een gelijkwaardig brevet heeft) of een duikinstructeur tot een maximale diepte van 12 meter.

Je krijgt online theorielessen op de duikschool en praktijklessen in het zwembad. Na het theorie-examen ga je de geleerde skills in het buitenwaterduiken maken. De datums en tijden zijn in overleg met je ouders en de duikschool.

Je beschikt zelf over een duikbril, snorkel, vinnen, shorty en een loodgordel en wij zorgen voor je ademautomaat, fles en stabjacket.

Ben je geen lid van het Sealteam en wil je dit ook niet worden en ben je nog geen 15 jaar, dan kan je toch je duikbrevet halen, kijk hiervoor op Padi (junior) Open Water Diver.

De cursusprijs is € 365,- per persoon. Dit is incl. de theorielessen, het cursusmateriaal en de praktijklessen in het zwembad en de buitenwater skills. Het gebruik van duikmaterialen (ademautomatenset, fles, stabjacket en je perslucht). En natuurlijk je brevetaanvraag voor je digitale Junior Open Water brevet. Excl. duikpak, schoenen, handschoenen en vinnen voor het buitenwater (dit kan je huren voor € 13,50 per buitenwaterduik, dit betaal je per duik in de winkel.)

Wanneer je na het halen van je Junior Openwater brevet 15 jaar wordt, kom dan langs om het Junior Openwater brevet (tegen een geringe vergoeding) om te zetten in een Padi Open Water Brevet.

Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het sealteam inschrijfformulier uit.

 

  ŠT&O DUIKSPORT 24-01-2023

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

Ga naar onze Facebook pagina