verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

Nachtduik Specialty

Als je gaat nachtduiken kom je in een totaal andere onderwaterwereld terecht. Zelfs de lokale duikstek ziet er tijdens een nachtduik heel anders uit, omdat veel waterdieren en plantenleven pas in de nacht actief worden.

Als de zon ondergaat, trek je je duikuitrusting aan, zet je je masker op en stop je je automaat in je mond. Je ademt diep in en je stapt van de kant of van de boot af – de onderwater nacht in. Hoewel je dit deze waterplas of rif al veel vaker hebt gezien, zak je deze keer een nieuwe wereld in en kijk je hoe die tot leven komt onder de gloed van je duiklamp.

Je kunt de opwinding en sensatie en het avontuur van nachtduiken meemaken als je de specialty PADI Nachtduiker afrondt. Je leert over de planning en uitrusting van nachtduiken en hoe je 's nachts navigeert. Je oefent dit in drie nachtduiken, en je maakt kennis met een hele nieuwe groep dieren die tevoorschijn komt nadat de zon onder gaat.

Je bent in het bezit bent van een (Jr.) PADI Open Water Diver of een ander kwalificerend brevet en minimaal 12 jaar oud.

Je leert nachtduiken te plannen; s Nachts het water in- en uitgaan;  Navigeren; Nachtelijk onderwaterleven;  Communicatie en het omgaan met lichten.

De cursus is 1 theorieavond en 3 nachtduiken in 2 avonden. Prijs € 275,=

Alle specialties = exclusief duikuitrusting.

Voor meer informatie/aanmelden stuur een mail of print het inschrijfformulier uit. Wij nemen dan contact met je op voor de cursusdata.

                                                                                                              ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024