verhuur
onderhoud
vulstation

Duikreizen T&O Duiksport.

Ontdek tijdens je vakantie alleen de wereld bovenwater, maar ook de fascinerende unieke wereld onderwater van onze blauwe planeet. Alles wat je nodig hebt, is een internationaal erkend PADI Duikbrevet.

ABC-appartementen Curaçao

Midden op het tropische eiland Curacao ligt een gemoedelijk en gezellig resort, waar u zich meteen thuis zult voelen. Geniet van uw privacy in één van onze riante bungalows of ontdek het prachtige eiland met een van onze huurauto's. Het ligt op 5 minuten rijden van Willemstad, het vliegveld, de supermarkt en de dicht bijzijnde stranden. Het is dé ideale plek voor een onbezorgde vakantie waar u zich direct thuis zult voelen.

Het complex bestaat uit elf bungalows, elk van alle gemakken voorzien. De bungalows zijn erg ruim, volledig ingericht met allen een eigen porch, waar u heerlijk kunt genieten van het zwembad en de tropische tuinen; een heerlijk buitengevoel. Mochten de tropische temperaturen u iets te warm worden, dan kunt u lekker afkoelen in ons riante zwembad.

Red Snapper Diving Curaçao

Wil je een begeleide duik maken of ben je gebrevetteerd dan kan je bij Red Snapper Diving terecht voor een guided dive. Rene neemt je mee naar de mooiste plekken van Curaçao! Duiken voor de fun, of als je nog nooit gedoken hebt, dan ga je met Rene ontdekken of duiken iets voor jouw is.

Divers Lodge Lembeh   Indonesie / Noord-Sulawesi  

Wil je genieten van een onwerkelijke duikvakantie, direct aan het strand en  aan de rand van het oerwoud. Ga dan duiken rondom het eiland Lembeh, voor de kust van Noord Sulawesi. Lembeh heeft zelfs nog meer te bieden dan het  fantastische Bunaken. Lembeh Straat, het Minahasa hoogland en het Tangkoko reservaat laten zich prima combineren tot je droomvakantie.

DE DROOM VAN ELKE DUIKER: Duiken met je PRIVE BOOT en PRIVE DUIKGIDS. Duiken wanneer en zo vaak als je wilt. Jij maakt het schema, Divers Lodge Lembeh zegt: "natuurlijk, geen probleem, doen we"!  90 minuten van de internationale luchthaven van Manado. 

©T&O DUIKSPORT 08-01-2024