verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

PADI  Droogpak specialty 

Wil je tijdens je duik graag lekker droog en warm blijven?     

Ja! In tegenstelling tot een wetsuit houdt een droogpak het water buiten. In de PADI Droogpakspecialty leer je hoe je een droogpak gebruikt. En dan blijf je warm! Zelfs in erg koud water.

Het mag dan zo zijn dat 70% van de aarde door water bedekt wordt, maar zonder beschermende kleding zou je slechts een smalle band onder en boven de evenaar kunnen bezoeken.
Dat zou jammer zijn, want sommige van de beste duikgebieden liggen ver ten noorden en ten zuiden van de tropen, in meren op grote hoogtes en op grotere dieptes waar het kouder is.
Zonder bescherming zou je af moeten zien van een aantal van de mooiste duiken. Van alle duikpakken die beschikbaar zijn voorzien de moderne droogpakken in het comfort wat nodig is in het koudste water. Een droogpak voorziet weliswaar in de beste isolatie, maar maakt het ook noodzakelijk dat je speciale technieken leert, welke je bij andere duikpakken niet nodig hebt.

Voorwaarde is dat je in het bezit bent van een (Jr.) PADI Open Water Diver of een ander kwalificerend brevet en minimaal 10 jaar oud.

Gedurende de PADI Droogpak specialty, leer je technieken voor het aan- en uittrekken van je droogpak. Het uittrimmen met je droogpak. Het onderhoud en opbergen van je droogpak Verschillende soorten onderkleding.

En na de oefening in het zwembad ga je het buitenwater in om ook de planning, organisatie en de droogpak technieken zoals drijfvermogen in de praktijk te brengen.

Praktijkoefening 1 x het zwembad en daarna 2 buitenduiken.

Prijs is € 169,- , exclusief de duikuitrusting.

Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit. Wij nemen dan contact met je op voor de cursusdata.

 ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024