verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

PADI Dive Master Opleiding

Divemaster De "Divemaster"-opleiding is je stap op weg naar duikprofessional. Je duikvaardigheid wordt vergroot en je kennis van de duiktheorie op instructeursniveau gebracht. Ook wordt aandacht besteed aan de praktijk, in de vorm van rollenspelen of stagelessen. Hierdoor doe je ervaring op in de verantwoordelijke taak minder ervaren duikers te begeleiden.

De Divemaster-cursus is een uitgebreide en intensieve opleiding die veel eigen inzet vraagt, maar erg leuk en leerzaam is: in korte tijd leer je niet alleen zelf beter duiken maar krijg je ook meer oog voor andere duikers.

Divemasters worden bij duikcentra op vakantiebestemmingen vaak gevraagd als gids voor het begeleiden van gebrevetteerde duikers. In Nederland kom je Divemasters ook vaak tegen als ze een instructeur assisteren bij het geven van cursussen.

Voorwaarden voor deelname aan de PADI Divemaster cursus: 18 jaar of ouder, Rescue Diver, minimaal 40 gelogde duiken, een EFR (EHBO en Reanimatie) brevet niet ouder dan 2 jaar en een medische keuring < 1 jaar.

Cursusprijs prijs € 899,-. 

Excl. duikmateriaal nodig voor de opleiding, PADI lesmateriaal, persluchtvullingen op locatie, brevetteringskosten, jaarlijkse lidmaatschap PADI en je beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Na het behalen van het Divemaster-brevet word je lid van PADI: je ontvangt de "Undersea Journal", wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen in de lesprogramma's. Ook geeft het Divemaster-brevet je toegang tot de "Assistent Instructeurs"- en "Instructeurs"-opleidingen van PADI.

Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

  ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024

 

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

Ga naar onze Facebook pagina