verhuur
onderhoud
vulstation

PADI  Advanced Open Water Diver

De PADI Advanced Open Water Diver is de cursus die je ervaring en het plezier van duiken vergroot. 

Wat leer ik in de cursus?
In deze opleiding leer je meer duiktechnieken en vaardigheden. Je maakt praktijkgerichte duiken: navigeren onder water, nachtduiken, diepduiken, zoeken en bergen van objecten.  Dan wordt gekozen uit een Peak Performance Bouyancy (uittrimmen) of een stroomduik of een wrakduik (dit in overleg met de instructeur te bepalen, is afhankelijk van het weer/kenteringtijden). Maar het belangrijkste is dat je een goed stuk duikervaring meekrijgt!

Deze praktijkgerichte cursus bestaat uit:
Een zelfstudie en een theorieles met uitleg van de instructeur. Daarna zijn er vijf buitenwaterduiken die we maken op mooie duiklocaties in Nederland. De cursus is heel flexibel. Dit kan in 1 weekend maar ook door de vijf duiken te maken op tijden en dagen in overleg. Denk aan de lange zomer avonden om heerlijk na het eten een duikje te maken. Ook is het mogelijk om dit in de schoolvakanties te doen of overdag als je 's nachts of in het weekend werkt.

Je kan de theorie van je Advanced cursus met PADI E-Learning ook online doen.

Wat heb je nodig:
Een PADI Open Water brevet of een gelijkwaardig brevet van een andere duikorganisatie en een duikmedische keuring (niet ouder dan 1 jaar).

De cursusprijs is € 420,=.  Incl. de theorieles, de buitenwaterduiken en je PADI Advanced brevet. Excl. duikmateriaal en je flesvullingen op locatie.

Wil je de cursus gaan volgen stuur een email of print en vul het inschrijfformulier in en maak een afspraak.

 

 

 ŠT&O DUIKSPORT 23-01-2023