verhuur
onderhoud
vulstation

     PADI Trimtechniek (PEAK PERFORMANCE BUOYANCY)

De Trimtechniek specialty (PPB)

De Padi Peak Performance Buoyancy (PPB) cursus is gemaakt om je trimvaardigheden te perfectioneren.

Je goed kunnen uittrimmen (zweven) onderwater is zeer belangrijk, het verhoogt namelijk je duikveiligheid doordat je een betere controle hebt over je handelingen en diepte tijdens het duiken. Daarnaast zul je merken dat naarmate je trimvaardigheid beter is je rustiger duikt en daardoor je luchtverbruik naar beneden gaat.

Door vrij te blijven van de bodem, maak je minder stof en blijft het zicht beter en spaar je het onderwater leven. Uiteindelijk leer je van deze specialty dus nog meer van het duiken te genieten!

Deze cursus is zeer geschikt voor net gebrevetteerde (Jr.) Openwater duikers, of als je langere tijd niet meer hebt gedoken en voor  duikers die net een eigen duikuitrusting of (droog) pak gekocht hebben. Maar ook als je je trimvaardigheid wil tverbeteren.

Je gaat eerst 1 avond in het zwembad intensief oefenen en daarna dit in de praktijk in 2 buitenwater toepassen.

Voorwaarde is dat je in het bezit bent van een (Jr.) PADI Open Water Diver of een ander kwalificerend brevet en minimaal 10 jaar oud.

Cursus prijs  € 215,-.

Alle specialties = excl. duikuitrusting. Schrijf je in via email of print en vul het inschrijfformulier in en maak een afspraak.

 

   

ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024