verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam

 PADI Discover Scuba Diving  (zwembadles en buitenwater duik)

Heb je nog nooit gedoken en wil je ervaren hoe het is om te ademen onderwater?  

Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is en hoe het voelt? Je kan bij ons een introductieles in het zwembad en buitenwater volgen waarin je dit gaat ervaren!

We beginnen de avond met een uitleg over een aantal duiktechnieken. Je krijgt ook een voorproefje van wat je onder water allemaal zou kunnen zien en beleven. Direct daarna begint de duik in het zwembad waar je een aantal oefeningen krijgt en ga je het zwembad verkennen en ervaren wat duiken is. Na die tijd is er nog genoeg gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met zowel mede introduikers als ons ervaren team. Na je duik in het binnenbad ga je een duik maken in het buitenbad.

Het doel van de Discover Scuba cursus is om niet-duikers te laten deelnemen aan een uitgebreide persluchtduik onder begeleiding van een instructeur. In deze cursus ontdek je op een veilige en plezierige manier de duiksport. Met Discover Scuba ontdek je niet alleen het ademen onderwater in het binnenbad, maar ga je ook een duik maken in het buitenbad. Misschien ga je hierna op je vakanties niet alleen de wereld bovenwater ontdekken maar ook de wereld onderwater!

Het Discover Scuba programma kan je het hele jaar door bij ons volgen.

Wat heb je nodig:
• over goede zwemvaardigheden beschikken (diploma is niet vereist)
• in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring invullen)
• leeftijd vanaf 10 jaar

Na het succesvol afronden van het programma ontvangt je de digitale Discover Scuba Diving E-card.  Hiermee kan je gedurende een jaar met een van de gebrevetteerde assistenten onder direct toezicht duiken.
Discover Scuba Diving kan je het hele jaar door bij ons volgen voor € 159,00.

Na deze introduik kan je de PADI Open Water Diver cursus bij ons volgen. Voor meer informatie of je aanmelden hiervoor, stuur een email.

 ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024

 

 

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

 

Ga naar onze Facebook pagina