verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam

 

 PADI Discover Scuba Diving  (zwembadles en buitenwater duik)

Heb je nog nooit gedoken en wil je ervaren hoe het is om te ademen onderwater?  

Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is en hoe het voelt? Je kan bij ons een introductieles in het zwembad en buitenwater volgen waarin je dit gaat ervaren!

We beginnen de avond met een uitleg over een aantal duiktechnieken. Je krijgt ook een voorproefje van wat je onder water allemaal zou kunnen zien en beleven. Direct daarna begint de duik in het zwembad waar je een aantal oefeningen krijgt en ga je het zwembad verkennen en ervaren wat duiken is. Na die tijd is er nog genoeg gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met zowel mede introduikers als ons ervaren team.

Daarna spreken we een datum met je af wanneer je de buitenduik gaat maken. Je gaat onder begeleiding van je instructeur een duik maken in het buitenwater. Na het volgen van de Discover Scuba Dive ga je terug naar T&O Duiksport en horen wij graag van je hoe je het vond.

Het doel van de Discover Scuba cursus is om niet-duikers te laten deelnemen aan een uitgebreide persluchtduik onder begeleiding van een instructeur. In deze cursus ontdek je op een veilige en plezierige manier de duiksport. Met Discover Scuba ontdek je niet alleen het ademen onderwater in het zwembad, maar ga je ook een duik maken in het buitenwater. Misschien ga je hierna op je vakanties niet alleen de wereld bovenwater ontdekken maar ook de wereld onderwater!

Het Discover Scuba programma kan je het hele jaar door bij ons volgen.

Wat heb je nodig:
• redelijke zwemvaardigheid
• normale gezondheid en conditie
• een duikmedische keuring is altijd aanbevolen en in sommige gevallen verplicht
• leeftijd vanaf 10 jaar

Na het succesvol afronden van het programma ontvangt je de Discover Scuba Diving card.  Hiermee kan je gedurende een jaar met een van de gebrevetteerde assistenten onder direct toezicht duiken.

Discover Scuba Diving kan je het hele jaar door bij ons volgen voor maar € 139,00 . Als je na de Discover Scuba Diving een PADI Open Water Diver opleiding  gaat volgen krijg je een korting van € 39,=.

Voor meer informatie/andere datum/inschrijven:  mail  of print het inschrijfformulier uit.

Planning  2019  
  11 januari   28 juni
  25 januari   5 juli
   1 februari  12 juli
  15 februari  30 augustus
   8 maart   6 september
  22 maart  13 september
   5 april  27 september
  19 april  11 oktober
   3 mei  18 oktober
  24 mei  8 november
  31 juni  22 november
   7 juni  13 december

                                                                                                               ŠT&O DUIKSPORT 19-07-2020

 

     Impuls 159

1446WE Purmerend

0299-476027

info@to-duiksport.nl

Ga naar onze Facebook pagina