verhuur
onderhoud
vulstation
duikreizen
duikteam
duikagenda
Sealteam
fotogallerij
duiklinks
T&O Duiksport

PADI Emergency Oxigen Provider                                  

Naast reanimatie is het toedienen van zuurstof de belangrijkste eerste hulp bij duikongevallen. Je leert dit al bij je allereerste duikcursus.

Weten dāt je zuurstof moet toedienen is echter iets anders dan weten hoe dat moet! Vaak is aan de waterkant een zuurstofkoffer aanwezig, maar hier heb je alleen wat aan als je weet hoe deze te gebruiken.

De cursus bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte waarin je uitgebreid de gelegenheid krijgt om zelf te oefenen door in verschillende scenario's eerste hulp te verlenen en zuurstof toe te dienen.

Je leert hoe je duikziektes herkent en hoe deze met zuurstof te behandelen zijn. De uitrusting correct in elkaar zet en op welke manier je zuurstof moet toedienen.

Hoewel deze cursus voor duikers geschikt is, zijn er geen deelnamevereisten en wordt er niet gedoken. Dit betekent dat de cursus ook geschikt is voor degenen die zich bij duikers in de buurt bevinden – de bemanning, niet-duikende buddy's, strandwachten en personeel dat aan de kant blijft. Je hoeft geen reanimatie- of eerste hulpcursus te hebben gedaan om deze cursus te volgen.

De Emergency First Response cursus, waarin reanimatie en eerste hulp wordt behandeld, pas perfect bij de Oxigen Provider cursus.

Cursusprijs: € 145,00 per persoon.

Voor meer informatie/data/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

 

                                                                                          ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024