verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam
 

PADI Discover Scuba, kennismakingsles met duiken!

 

Heb je nog nooit gedoken en wil je ervaren hoe het is om te ademen onderwater? Kom dan een introductieles bij ons volgen!

We beginnen met een uitleg over een aantal duiktechnieken. Je krijgt ook een voorproefje van wat je onder water allemaal zou kunnen zien en beleven.

Direct daarna begint de duik in het zwembad, je gaat een aantal oefeningen uitvoeren en je verkent onderwater het zwembad. Relaxed rondzweven in het water! Na afloop heb je nog de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met zowel mede introduikers als ons team. 

Iedereen vanaf 8 jaar en die kan zwemmen is welkom. Zorg zelf voor zwemkleding en een handdoek, wij doen de rest!  De kosten voor een introductie duikles zijn € 48,00 per persoon.

Het doel van de Discover Scuba cursus is om niet-duikers te laten deelnemen aan een uitgebreide persluchtduik onder begeleiding van een instructeur. Je ontdekt op een veilige en plezierige manier de duiksport. En misschien ga je hierna op je volgende vakanties niet alleen de wereld bovenwater ontdekken maar ook de wereld onderwater!

Wil je naast de zwembadduik ook een buitenwaterduik ervaren dan is er de PADI Discover Scuba Diving.

Na deze introduik kan je de PADI Open Water Diver cursus bij ons volgen.

Voor meer informatie/data of je aanmelden hiervoor, stuur een email.

 

 

 ŠT&O DUIKSPORT 24-01-2023

 

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

 

Ga naar onze Facebook pagina