verhuur
onderhoud
vulstation

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 naar boven 

Sealteam en Dugongteam     Inschrijfformulier

Sealteam is het PADI duikteam voor kinderen

Na een introductieduik of de Bubblemaker cursus kan je deelnemen aan het T&O Sealteam, het duikteam speciaal voor kinderen!   Vanaf 8 jaar beleef je met Kiros, Shina, Blade, Daria en Alano super duikavonturen en ontdek je spannende geheimen in een volledig andere wereld!  

Als je lid wordt van het T&O Sealteam krijg je uitleg over het duiken, een te gekke DVD en je gaat deze duikvaardigheden -De AquaMissions- in het zwembad trainen. De duiken zijn één keer per maand op een zaterdag. De zwembadtrainingen worden gegeven in het zwembad "De Waterdam" van Volendam. Behalve in november en juni, dan ga je een duik maken in het Leeghwaterbad in Purmerend.

 Sealteam  2018-2019 data onder voorbehoud goedkeuring zwembad  Locatie Tijd
 zaterdag 15 september   De Waterdam  18.00 - 19.00
 zaterdag 13 oktober  De Waterdam  18.00 - 19.00
 zaterdag  3 november  De Waterdam  18.00 - 19.00
 zaterdag 24 november  De Waterdam  18.00 - 19.00
 zaterdag 15 december  Leeghwaterbad  18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 19.00
 zaterdag     18.00 - 20.00

    In het kort staat hieronder wat je gaat doen bij PADI Sealteam:

 •  Onderwatervaardigheden
 •  Onder- en bovenwater spelletjes met Aquatoys
 •  Omgaan met apparatuur
 •  Conditietraining
 •  Oefenen snorkelvaardigheden
 •  Onderwatercontact met je duikbuddy d.m.v. handsignalen
 •  AquaMission 1: onderwater met duikuitrusting, handsignalen, oren klaren
 •  AquaMission 2: automaat klaren, masker klaren, trimvest bedienen
 •  AquaMission 3: masker leegblazen, alternatieve luchtvoorziening
 •  AquaMission 4: automaat terugvinden, vin-pivot, zweven
 •  AquaMission 5: snorkel / automaat wissel, snorkelen met duikuitrusting

Als je de 5 AquaMissions hebt gehaald ben je officieel lid van het PADI Seal Team. Je krijgt dan je PADI Sealteam brevet (pasje met pasfoto). De contributie is het eerste halfjaar € 168,50 (incl. PADI Sealteamkit, theorieles en je PADI Seal Team brevet. Excl. de basisuitrusting: duikbril, snorkel, vinnen, shorty en loodgordel). Na het 1e halfjaar jaar is de contributie € 99,= per halfjaar. Dit is inclusief het gebruik van duikuitrusting met perslucht in het zwembad.

Wanneer een Sealteamer 10 jaar word mag zij/hij deelnemen aan de vervolg kursus: de PADI JUNIOR OPEN WATER Diver. Aan deze opleiding zijn kosten verbonden. De zwembadtrainingen van het T&O Sealteam (minimaal één jaar) tellen mee voor je JOW duikopleiding. EN, daarna kan je direct meedoen met het Dugongteam!

                                                        

                                        

PADI Dugongteam Informatie

Nadat je geslaagd bent voor de PADI JUNIOR OPEN WATER kan je lid worden van het Dugongteam.  Heb je ergens anders je Junior Open Water Brevet gehaald? Dan kan je ook lid worden van het Dugongteam van T&O Duiksport.

De Dugong Divers duiken (als het weer het toelaat) in het buitenwater. Als het te koud wordt voor de buitenwater duiken dan train je op vrijdagavond in het zwembad van Volendam. In december wordt er een duik gemaakt p zaterdag in het Leeghwaterbad in Purmerend.

De contributie van het Dugongteam is gelijk aan die van het Sealteam € 99,00 per half jaar + voor de buitenwaterduiken heb je een semidroogduikpak, handschoen, laarsjes en buitenwatervinnen nodig. Deze kan je huren voor een speciale Dugongprijs van € 13,50 per buitenwaterduik, dit betaal je per duik in de winkel.  Voor de zwembadduiken heb je een eigen duikbril, snorkel, vinnen, shorty en loodgordel nodig.

 Dugongteam 2018-2019  Locatie  Tijden
  9 sept. (zondag)  Buitenduik Vinkeveen  11.00 uur
  30 sept. (zondag)  Buitenduik boot Orca  11.00 uur
  14 okt. (zondag)  Buitenduik Hoofddorp  11.00 uur
   2 nov. (vrijdag)  Halloweenduik Vinkeveen  20.00 uur
 zaterdag 24 november  De Waterdam  18.00 - 19.00
 zaterdag 15 december  Leeghwaterbad  18.00 - 19.00
     
     
     
     
     
     

EN je kan nu ook verder gaan met je duikopleidingen zoals specialties (PPB, Fotografie, Navigatie, Equipment, etc)  of je Junior Advanced Open Water brevet halen en zelfs je Junior Rescue brevet! Wanneer je als Junior Openwater duiker 15 jaar wordt, kan het Junior Openwater brevet omgezet worden naar een Padi Open Water Brevet.

Wil je lid worden van het T&O Sealteam of het Dugongteam?  Voor meer informatie kan je mailen naar  sealteam@to-duiksport.nl.

Ouders die een duikbrevet hebben willen wij graag betrekking in de begeleiding van het Dugongteam, tenslotte mag een gebrevetteerde Junior Open Water duiker, wanneer hij/zij 12 jaar of ouder is, duiken met een gebrevetteerde duiker.

Wil je meedoen met het Sealteam of het Dugongteam, print het inschrijfformulier uit. Vul het formulier samen met je ouders in en lever deze in bij T&O Duiksport.

                                                                                                                                ©T&O DUIKSPORT 15-07-2018