verhuur
onderhoud
vulstation

Duikreizen T&O Duiksport.

Maak van je vakantie aan het water ook een fascinerende belevenis onder water. Alles wat je nodig hebt, is een internationaal erkend PADI duikbrevet. Om de unieke onderwaterwereld van onze blauwe planeet te gaan ontdekken! De duikreizen worden begeleid door een T&O Duiksport Instructeur, hierdoor is het mogelijk om duikcursussen of specialty's te volgen.

Red Snapper Diving Curaçao

Wil je een begeleide duik maken of ben je gebrevetteerd dan kan je bij Red Snapper Diving terecht voor een guided dive. Als je het fijn vindt om met een gids een duik te maken, dan neemt Rene je mee naar de mooiste plekken van Curaçao! Duiken voor de fun, of als je nog nooit gedoken hebt, dan ga je met Rene ontdekken of duiken iets voor jouw is.

TOURIA DIVING

Heb je een mooie reis in gedachten of ergens een leuke vakantie gevonden? Egypte, Azoren, etc. Bezoek dan de website van TOURIA!!  Voor net dat beetje meer op het gebied van service en informatie en persoonlijke aanpak. 

Divers Lodge Lembeh   Indonesie / Noord-Sulawesi  

Wil je genieten van een onwerkelijke duikvakantie, direct aan het strand en  aan de rand van het oerwoud. Ga dan duiken rondom het eiland Lembeh, voor de kust van Noord Sulawesi. Lembeh heeft zelfs nog meer te bieden dan het  fantastische Bunaken. Lembeh Straat, het Minahasa hoogland en het Tangkoko reservaat laten zich prima combineren tot je droomvakantie.

DE DROOM VAN ELKE DUIKER: Duiken met je PRIVE BOOT en PRIVE DUIKGIDS. Duiken wanneer en zo vaak als je wilt. Jij maakt het schema, Divers Lodge Lembeh zegt: "natuurlijk, geen probleem, doen we"!  90 minuten van de internationale luchthaven van Manado. 

Poseidon Callella De Palafrugell. Europa / Spanje

Met de auto of vliegen! Dit is een heerlijke duik- /vakantie bestemming in Noord Spanje. Heerlijk genieten van de Spaanse tapas, Barcelona, het Spaanse achterland en daarbij ook nog geweldige duiken maken. Zon, zee, strand en dat binnen Europa. Een enthousiast team kijk op hun site voor meer informatie. 

 

Live aboard met Duikschip Panda in Zeeland, min. 4 personen.

Het midweekprogramma ziet er als volgt uit: aan boord van de Panda op zondagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.  Eventueel een nachtduik maken. De volgende dagen duik je wanneer je er zin in hebt. Je kan ook je PADI Open water cursus, een specialty of PADI Advanced cursus volgen!

     

In overleg en naar jullie wensen gaan we een programma voor de rest van de week samenstellen. Je overnacht op het water of in de haven. Alles gebeurt in vakantie sfeer en relaxed. Op de meeste dagen kan je minimaal drie duiken per dag maken. Na vijf dagen Grevelingen varen we op vrijdag rond 15 uur de haven in van Scharendijke. Ongetwijfeld heel veel duikplezier rijker.  Voor meer informatie bel 0299-476027 of stuur een mail naar info@to-duiksport.nl.

                                                                            ©T&O DUIKSPORT 16-06-2018