verhuur
onderhoud
vulstation

    

PADI  Advanced Open Water Diver

De PADI Advanced Open Water Diver is de cursus die je ervaring en het plezier van duiken vergroot. 

Wat leer ik in de cursus?
In deze opleiding leer je meer duiktechnieken en vaardigheden. Je maakt praktijkgerichte duiken: navigeren onder water, nachtduiken, diepduiken, zoeken en bergen van objecten.  Dan wordt gekozen uit een Peak Performance Bouyancy (uittrimmen) of een stroomduik of een wrakduik (dit in overleg met de instructeur te bepalen, is afhankelijk van het weer/kenteringtijden). Maar het belangrijkste is dat je een goed stuk duikervaring meekrijgt!

Deze praktijkgerichte cursus bestaat uit:
Een zelfstudie met het Advanced boek + DVD en een theorieles met uitleg van de instructeur. Daarna zijn er vijf buitenwaterduiken die we maken op mooie duiklocaties in Nederland. De cursus is heel flexibel. Dit kan in 1 weekend maar ook door de vijf duiken te maken op tijden en dagen in overleg. Denk aan de lange zomer avonden om heerlijk na het eten een duikje te maken. Ook is het mogelijk om dit in de schoolvakanties te doen of overdag als je 's nachts of in het weekend werkt.

Je kan de theorie van je Advanced cursus met PADI E-Learning ook online doen.

Wat heb je nodig:
Een PADI Open Water brevet of een gelijkwaardig brevet van een andere duikorganisatie, een duikmedische keuring (niet ouder dan 1 jaar).

Met je eigen duikuitrusting is de cursusprijs € 315,=, met de duikuitrusting van de duikschool is de cursusprijs € 415,=.   Dit is incl. de theorieles en de 5 buitenwaterduiken, waarvan 1 met de Orca en je PADI Advanced brevet. Excl. je flesvullingen op locatie.

Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

Cursus nr. Cursus data 2018
AOWD-01  4, 6,7,8 april
AOWD-02  10, 12 en 13 mei
AOWD-03  24, 26 mei en 2 juni
AOWD-04   7, 9 en 10 juni
AOWD-05  21, 23 en 24 juni
AOWD-06  12, 15 en 22 juli
AOWD-07  13, 15 en 16 september
AOWD-08  12, 13 en 14 oktober

Kan je niet op deze data of kan je niet in het weekend, neem dan contact met ons op.

ŠT&O DUIKSPORT 16-09-2018